PARTACOLLIET | TAITOTIIMI
 

 

Esittely

Nimeni on Erja Niutanen ja perheeseeni kuuluu aviomiehen ja kahden lapsen lisäksi kolme partacollieta.

Olen työskennellyt aiemmin asiakaspalveluammatissa hotelli- ja ravintola-alan tulosvastuullisissa esimiestehtävissä, sekä alan myynti- ja markkinointitehtävissä. Taitotiimin perustin 1.3.2008.
Olen ollut aktiivinen koiraharrastaja 19 vuoden ajan. Kokemusta on kertynyt agilityn ja tokon lisäksi näyttelyistä, pk-lajeista (jälki ja haku), sekä paimennuksesta

Taitotiimin omien agilityryhmien lisäksi toimin agilityn koulutusohjaajana RimA:ssa. Koulutusryhmiä olen ohjannut ja kouluttanut lajissa jo 18 vuoden ajan. Taitotiimin omien tokoryhmien lisäksi toimin koulutusohjaajana Jankk:ssa

Päivitän osaamistani koko ajan aktiivisesti lajikohtaisilla koulutuksilla sekä osallistumalla erilaisille luennoille ja kursseille. Agilityn ja tokon lisäksi koirien jalostus- ja kasvatusasiat sekä terveys, luonne ja käyttäytyminen ovat kiinnostukseni kohteina.

Tärkeintä koirien kanssa touhuamisessa ja koulutuksessa on minulle kuitenkin se tavallinen arki. Se, että voin hyvillä mielin kulkea kolmen koiran lauman kanssa metsissä, pelloilla ja pitkin kyliä koirat vapaana ja silti täysin hallinnassa. Mitä paremmin yhteistyö toimii, sitä enemmän voin suoda vapauksia koirilleni ja ne saavat elää aktiivista, onnellista ja villiä partacollien elämää nyky-yhteiskunnan vaatimukset huomioiden. Arjen yllättävienkin tilanteiden sujuvuus ja koirien kouluttaminen siihen on erityinen haaste ja juuri siihen haluan yritystoimintani kautta jakaa ihmisille tietotaitoa ja käytännön keinoja kursseillani.
Kasvatan pienimuotoisesti partacollieita kennelnimellä Peikkopirtin.
Ensimmäinen pentue syntyi v. 1997.

Koiraopintoni löytyvät tämän linkin alta ».

Erja Niutanen
Peikkopirtin Taitotiimi

040-8430788
peikkopirtin.taitotiimi@elisanet.fi
www.peikkopirtintaitotiimi.com

 

ESITTELY
OMAT KOIRAT
KUULUMISIA
PENTUJA/
PENTUEET
KUVAGALLERIA
LINKIT
© Peikkopirtin partacolliet ja Taitotiimi 2010 | WebDesign Tetti