PARTACOLLIET | TAITOTIIMI
 

 

Peikkopirtin Taitotiimi -koulutusta

 

 

TOIMINTA

 


Peikkopirtin Taitotiimi
tarjoaa laadukkaita koira-aiheisia kursseja ja koulutuksia. Kurssit toteutetaan tehokkaissa pienryhmissä. Pääpaino ja kohderyhmä toiminnassa ja kursseissa on ihan tavallisissa ihmisissä koirineen ja pentuineen. Kurssit ja koulutukset räätälöidään mahdollisimman tarkkaan siten, että ne vastaavat todella asiakkaiden odotuksia ja tavoitteita. Harrastuslajeista koulutan agility- ja tokoryhmiä ympäri vuoden, näyttelykoulutuksia aina kysynnän mukaan. Tokossa ja agilityssa tavoite voi olla yhteinen harrastus koiran kanssa tai kilpailemaan tähtäävä tavoitteellinen treenaaminen.

 


Osa kursseista pidetään Unelmalemmikit-liikkeen tiloissa Riihimäen keskustassa.
Toko- ja agilitykoulutukset ovat hallissa. Ulkokaudella koulutan ryhmiä kentällä Launosessa ja Kormussa. Pentu- ja arkitottis –ryhmien ohjelmassa on myös kaupunkikävelyä ja metsälenkkejä aktivoinnin sekä virikkeistämisen merkeissä.


 

Iloinen koira oppii ja osaa! Ohjaajan ja koiran suhde on kaiken kouluttamisen perusta.Kun koiran ja omistajan suhde toimii hyvässä hengessä molempiin suuntiin, on ”kaikki mahdollista”. Ohjaajan omat tavoitteet, kiinnostus ja harrastamiseen käytettävissä oleva aika ratkaisevat sitten jatkokuviot.

 

 

 

 

Erja Niutanen
Peikkopirtin Taitotiimi


peikkopirtin.taitotiimi@elisanet.fi
www.peikkopirtintaitotiimi.com

Peikkopirtin Taitotiimi FB:ssa

 

 

 

ESITTELY
KURSSIT
TAITOTIIMISSÄ
TAPAHTUU
KUVAGALLERIA
LINKIT

 

© Peikkopirtin partacolliet ja Taitotiimi 2010 | WebDesign Tetti