PARTACOLLIET | TAITOTIIMI
 

 

Kurssit

 

PENTUKURSSIT

Pentukurssien tavoite on pennun ja ohjaajan iloisen yhteistyöpohjan rakentaminen sekä arkielämän kannalta välttämättömien perustaitojen opettelun alkuun saattaminen tärkeitä yhteiselämän pelisääntöjä unohtamatta. Pentukurssin tarkoitus on antaa koiran omistajalle konkreettisia keinoja pennun kasvattamiseen toimivaksi kotikoiraksi ja luotettavaksi ystäväksi. Tilanteen ja tarpeen mukaan järjestän pennuille myös turvallisia tutustumisia aikuiseen (isoon) koiraan.

 

 



ARKITOTTELEVAISUUSRYHMÄT

Arkitottelevaisuusryhmien tavoite on parantaa omistajan ja koiran yhteistyötä sekä arjessa tärkeiden tilanteiden hallintaa ja osaamista.

 




 

JATKORYHMÄT

Jatkokursseilla laajennetaan aikaisemmin opittuja asioita ja lisätään harjoituksiin haastetta. Mukaan otetaan hauskoja temppuja ja aktivointia. Tavoite on syventää koiran ja ohjaajan yhteistyötä. Kesäkaudella treenataan kentällä ja talvikaudella hallissa, ohjelmassa on myös kaupunkikävelyä ja metsälenkki sekä koiran virikkeistäminen.

 

 

 

 

 


 

TOKO

TOKO-koulutus on tarkoitettu lajista ja aktiivisesta harrastamisesta kiinnostuneille, tavoitteena voi olla tokokoe ja enemmänkin, TVA. Iloisesti ja tokoilusta nauttien! Kesäkaudella treenataan ulkokentällä, talvella hallissa. Tokoryhmissä edetään yksilöllisesti osaamistason mukaan.

 

 

 


 

AGILITY

Alkeiskurssilla ja penturyhmissä tutustutaan lajiin, käydään läpi esteet ja harjoitellaan ohjauksen alkeita. Jatkossa tavoite voi olla vauhdikas harrastaminen tai kilpailemaan tähtäävä treenaaminen, nopeita nollia kolmosluokassa…

 

 

 

 


 

NÄYTTELYKOULUTUS

Sisältää teoriaa ja kehäkäytäntöä (kaksi kertaa koulutusta).
Kurssilla tutustutaan teoriassa näyttelysääntöihin, ilmoittautumiseen ja näyttelypäivän kehätapahtumien kulkuun. Käytännössä harjoitellaan oman koiran esittämistä edukseen (rotu, koko ja luonne huomioiden) sekä liikkeessä että seisomisessa.

 


 

LAPSI & KOIRA –KURSSI

Lapsi & koira kurssien tavoite on antaa lapselle tärkeää tietotaitoa koirista, koirien kielestä ja tavasta toimia eri tilanteissa sekä tietysti ohjeita oman koiran kanssa elämiseen ja kouluttamiseen.

 

 

 

 

 



MUUT PALVELUT


Järjestän yksittäisiä kursseja / koulutuspäiviä ja tunteja pienryhmille treenitoiveiden mukaan. 

Arkipäivän yhteiselämän sujuvuuteen ja pulmien positiiviseen ratkaisemiseen kouluttamisen keinoin voi varata yksityistunteja. 

Koirien hoitoa & ulkoilutusta, aktivointia ja koulutusta sovittavissa tilanteen ja tarpeen mukaan. 

Turkin hoitoon liittyviä vinkkejä & apua, ohjausta ja kotitrimmausta.

 


 

ESITTELY
KURSSIT
TAITOTIIMISSÄ
TAPAHTUU
KUVAGALLERIA
LINKIT
© Peikkopirtin partacolliet ja Taitotiimi 2010 | WebDesign Tetti