PARTACOLLIET | TAITOTIIMI
 

 

FIN MVA BH
PEIKKOPIRTIN PIPARMINTTU
(5.7.1997-8.6.2012)

 

Kotoisammin PIITU jäi Heben pennuista meille kotiin kasvamaan.
Piitu oli todellinen luottokumppani, suorastaan aarre. Se osasi lukea ajatuksenikin ja oli koiralaumamme viisas valtiatar.

Piitu oli mahtava harrastuskumppani kaikessa mitä sen kanssa tein. Agilityn suhteen harrastaminen ja kisaaminen loppui lyhyeen vakavan tapaturman takia. Pitkän kuntoutuksen myötä Piitu toipui lähes ennalleen, mutta en halunnut riskeerata loukkaantuneen etujalan terveyttä ja fyysisesti rankemmat lajit (agility ja pk) jätettiin suosiolla historiaan.

Piitun kanssa sitten syntyikin todellinen kipinä ja innostus tokoon! Kilpailuoikeus voittajaluokkaan saavutettiin ja voittajaluokan kuviot pääosin osattiin.

Valitettavasti tapaturmassa (todennäköisesti) meni myös toinen lonkka (D/A), joten Piitua en voinut käyttää jalostukseen. Piitusta tuli ”virallisesti” Kiva Koirakansalainen hyväksytyn testin myötä helmikuussa 2009

Piitu oli topakka, iloinen mummeli viimeiseen päiväänsä asti. Aika on niin kummallinen käsite, 15 vuotta yhdessä on pitkä aika ja kuitenkin se on ohi aivan liian nopeasti.

Piitun kuvia »
Piitu koiranetissä »

 

 

ESITTELY
OMAT KOIRAT
KUULUMISIA
PENTUJA/
PENTUEET
KUVAGALLERIA
LINKIT
© Peikkopirtin partacolliet ja Taitotiimi 2010 | WebDesign Tetti